Előfizetői tartalom

A Fidesz már most megágyazott újabb választási győzelmének

Portfolio
Két friss elemzés is megjelent Magyarországról szerdán, a Citibank és a Bank of America-Merrill Lynch is most publikálta legfrissebb budapesti látogatásának eredményét. A növekedési kilátásokat mindkét cég pozitívan értékeli, azonban a Citinél látnak kockázatokat a kormányzati szereplőkkel történt egyeztetések után. A másik amerikai befektetési bank elemzői szerint az MNB elsősorban továbbra is a forint erősödését próbálja megfékezni.

Gárgyán Eszter, a Citi elemzője az alábbi megállapításokra jutott találkozói után: Az erőteljesebb uniós forrásfelhasználásnak köszönhetően a 2017-es növekedés 4% közelében lehet, de vannak lefelé mutató kockázatok a feldolgozóiparban, elsősorban az autóiparban, mely 2017 közepéig az egyik nagy gyártó modellváltása miatt még nem talál majd magára. A munkaerőhiány...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés