Előfizetői tartalom

É. Kiss Katalin: Külföldről is érkeznek hozzánk kutatók

Portfolio
A nyelvtudománynak a versenyszférával is fel kell vennie a versenyt, voltak olyanok, akik elhagyták a pályát a jobb fizetés miatt - fejtette ki a Portfolio-nak nyilatkozva É. Kiss Katalin nyelvész, a Bolyai-díj idei nyertese. Szerinte a fizetésen kívül rendkívül sokat számít a tudományos légkör, nem véletlen, hogy külföldről is érkeznek hozzánk kutatók.

Portfolio: Mennyire könnyű Magyarországon érvényesülnie egy kutatónak? Gondolok itt a nemzetközi tudományos életbe való bekapcsolódásra vagy épp a financiális kérdésekre. É. Kiss Katalin: A nemzetközi tudományos életbe való bekapcsolódás manapság már sokkal könnyebb. Az internet tulajdonképpen korlátlan lehetőségeket biztosít, minden szükséges információhoz hozzá...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés