FONTOS Kijött a nap legfontosabb adata: jelentősen gyengült az amerikai munkaerőpiac
 
Előfizetői tartalom

Lemondott Krisán László, a BKIK elnöke (2.)

Portfolio
Lemondott a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara elnöki tisztségéről Krisán László - erősítette meg a Portfolio-nak a kamarai vezető a sajtóban megjelent értesülések kapcsán. Röviddel később az MTI-n megjelent közleményben is tájékoztatott Krisán arról, hogy a BKIK tegnapi rendkívüli elnökségi ülésén bejelentette lemondását, a kamara vezetését a májusi küldöttgyűlésen adja át.

A döntés hátteréről, okairól elküldtük írásbeli kérdéseinket Krisán Lászlónak, aki tavaly tavasz óta töltötte be a tisztségét. Amint megkapjuk a válaszokat, frissítjük a cikket. Az MTI-n megjelent közlemény szerint Krisán László a jövőben szakmai tapasztalatát a magyar gazdaság szempontjából stratégia jelentőségű magyar kis- és középvállalkozások fejlesztése...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés