Előfizetői tartalom

Ezért dolgoznak az orvosok a magyar magánegészségügyben

Portfolio
A magánegészségügy egyre nagyobb üzlet, a piac konszolidálódik és tisztul - állapította meg legutóbbi vizsgálódásai alapján Rékassy Balázs egészségügyi közgazdász az IME Országos Egészség-gazdaságtani konferenciájának második napján. A szakember bemutatta saját felmérését, amelyet hazai orvosok körében végeztek és bemutatta, milyen motivációs tényezők alapján döntenek az orvosok, amikor a magánellátást választják. Sinkó Eszter levezetőelnök arra hívta fel a figyelmet, hogy tavaly volt az első év az orvosok esetében, amikor többen választották főállásnak a magánellátást, mint ahányan külföldre mentek.

A magánegészségügy lesz a fókuszban a Portfolio Portfolio Private Health Forum 2018 rendezvényünkön. Részletek: Portfolio Private Health Forum 2018 INFÓJELENTKEZÉS Rékassy Balázs egészségügyi közgazdász a magánegészségügy hazai fejlődését mutatta be előadásában. Megállapítása...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 854 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái