Előfizetői tartalom

Még sok évig fennmaradhat a magyar rezsicsökkentés az áramárnál

Portfolio
Megszületett a politikai alku az Európai Parlament és az Európai Tanács között az ún. Tiszta Energia Csomag minden eleméről, azaz a villamos energia piac újraszabályozásáról szóló irányelvről és rendeletről és ennek értelmében legalább 2025-ig fenntarthatják a tagállamok az árszabályozást elsősorban, de nem kizárólag a védett háztartási fogyasztók számára.

A Bruxinfo összefoglalója hangsúlyozza, hogy bár a tagállamok a most létrejött intézményközi alku nyomán átmenetileg fenntarthatják az árszabályozást, főleg, de nem kizáróan a védett és energiaszegény háztartások esetében, mindazonáltal a jogalkotók szerint az energiaszegénységet mindenekelőtt a szociális rendszereken keresztül kellene kezelni (nem pedig a hatóságilag...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés