Előfizetői tartalom

Több ezer halálos áldozattal is járhat a megállapodás nélküli Brexit

MTI
Több ezerrel nőhet a szívbetegség és stroke miatt elhunytak száma Nagy-Britanniában a következő évtizedben, ha az ország megállapodás nélkül lép ki az Európai Unióból - állapította meg egy új tanulmány. Márpedig a friss brit parlamenti szavazási fejlemények és az EU reakciói alapján ennek a forgatókönyvnek nem elhanyagolható az esélye, hiszen a jelek szerint a megállapodást nem tárgyalhatják újra érdemben a britek, és az EU-ban maradás forgatókönyve hivatalosan nincs a brit vezető politikusok napirendjén.

Kapcsolódó cikkünk2019.01.29Pillanatok alatt nagy pofont kapott az EU-tól May és a brit képviselők többségeJelentősen nőhetnek a gyümölcs- és zöldségárak a Brexit után, mivel az ország a gyümölcsök 84 százalékát, a zöldségek 48 százalékát külföldről hozta be a 2017-es adatok szerint - írták a kutatók a BMJ Open aktuális számában. A megállapodás nélküli...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés