Előfizetői tartalom

A Századvégnél köthetnek ki az MTA milliárdjai

Portfolio
Az ITM az új tudományfinanszírozási tervezetbe azt is beleírta, hogy kutatási tevékenységet végző alapítványok is részesülhetnek az akadémiai intézeteknek és az egyetemeknek ígért, 27 milliárd forintos támogatási összegből. A 24.hu úgy tudja, a módosítást azért is hajtották végre, hogy a pénzből a Századvég Alapítvány is kaphasson majd.

Palkovics László minisztériuma a tárca honlapján közzétette a kutatásfinanszírozási rendszer megreformálásáról szóló tervezetét, amelyben a támogatottak köre váratlanul egy új szereplővel bővült. A támogatás kedvezményezettjei: a Magyar Tudományos Akadémiáról szóló törvény szerinti akadémiai kutatóintézetek és kutatóközpontok az állami, valamint egyházi...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés