Előfizetői tartalom

Új kisváros fejlesztési program kidolgozásába kezdett a kormány

MTI
Javaslatcsomag készül egy kisvárosi programra, ami az 5000 fő feletti települések fejlesztését célozná és legkorábban 2020-ban indulhat el - jelezte az 5000 fő alatti településekről szóló Magyar Falu program kvázi elindítása kapcsán Gyopáros Alpár. Az 5000 fő feletti településeknek szóló új programról egyelőre nem tudhatók részletek.

A modern települések fejlesztéséért felelős kormánybiztos egy keddi budapesti háttérbeszélgetésen megismételte a 150 milliárdos Magyar Falu programról eddig is jelzett főbb paramétereket: 50 milliárd forintot fordítanak 3-4-5 számjegyű utak fejlesztésére, 25 milliárd forintot a falusi csokra és 75 milliárd forintot a közszolgáltatások fejlesztését érintő 18 célterületre....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés