Előfizetői tartalom

Szakadékban a világ legcsóróbb országa - Van élet a teljes összeomlás után?

Portfolio
Nehéz lesz talpra állítani a venezuelai gazdaságot, mely évek óta szenved, mostanra a szakadék mélyére került. Az országban szinte teljesen leállt a termelés, az élelmiszerekből és gyógyszerekből hiány van, a gazdaság gyakorlatilag lerobbant. Azonban már elkészültek a tervek arról, hogyan lehetne majd egyszer talpra állni, ha sikerül megdönteni Maduro hatalmát.

Sosem látott gazdasági összeomlásA modern kori történelem legnagyobb gazdasági katasztrófájának tanúi vagyunk: ami Venezuelában zajlik, az gazdasági szempontból már rosszabb, mint a spanyol polgárháború időszaka - írta nemrég a Washington Post. Megbízható adatokat nehéz kapni az ország gazdaságáról, de a BBC a venezuelai jegybankra hivatkozva azt írja, hogy az elmúlt három...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés