Előfizetői tartalom

Weber: nem sikerült minden gondot megoldanunk Orbán Viktorral

MTI
Portfolio
Konstruktívnak minősítette a magyar miniszterelnökkel folytatott megbeszélését az Európai Néppárt (EPP) frakcióvezetője, Manfred Weber, keddi budapesti sajtótájékoztatóján, ugyanakkor hozzátette: nem oldottak meg minden problémát az Orbán Viktorral folytatott beszélgetés során. Az eddig napvilágot látott információk alapján a Weber által a Fidesz-kizárás elkerüléséhez támasztott három feltételből kettőt kész teljesíteni a magyar kormányfő, a CEU ügyében egyelőre nem világos, hogy van-e/lesz-e előrelépés.

PlakátkampányAmint azt az elmúlt napokban is több interjúban jelezte Weber, most is elmondta: vannak alapvető értékek, amelyeket az EPP minden tagpártjának, így a Fidesznek is tiszteletben kell tartania. Később egy másik sajtótájékoztatón Gulyás Gergely, a Miniszterelnökség vezetője azt mondta: Manfred Weber és Orbán Viktor szándéka egyaránt az, hogy a Fidesz az EPP-ben...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 854 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái