Előfizetői tartalom

Csúcson a foglalkoztatottság, mélyben a közmunkások száma Magyarországon

Portfolio
A december-februári időszak átlagában 4 millió 497 ezer fő dolgozott Magyarországon, ami éves alapon 56 ezer fős emelkedést és minden idők csaknem legmagasabb állományát jelenti, ami egyúttal 3,6%-ra csökkenő munkanélküliségi rátát is takar - derül ki a KSH adataiból. A kedvező elsődleges munkaerőpiaci helyzet oda vezetett, hogy minden eddiginél alacsonyabb szintre süllyedt a közmunkások száma.

Portfolio HR Revolution 2019 A magyar munkaerőpiac helyzetéről és a kilátásokról részletesen szó lesz a Portfolio május 23-i HR Revolution konferenciáján. További részletek: Információ és jelentkezés Az adatok szerint a 2018. december-2019. februári időszakban a munkanélküliek átlagos létszáma 168...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés