Előfizetői tartalom

A vadonatúj program, ami 100 milliárd forintot mozgat meg a magyar cégek számára

Hosszú előkészítési folyamat és a piaci igények alapos felmérése után, hiánypótló finanszírozási megoldással jelentkezik a Hiventures a hazai kis- és középvállalkozások számára. A 31 milliárd forint keretösszegű tőkealap hozzájárulhat ahhoz, hogy az ágazat megalapozza a magyar gazdaság versenyképességének javulását. Az MFB Csoporthoz tartozó kockázati tőkealap-kezelő reményei szerint megoldhatóvá válik a generációváltással érintett családi vállalkozások rendezett értékesítése és hazai tulajdonban tartása, növelhető a hazai vállalkozások alacsony külpiaci jelenléte, valamint elérhetővé válik az a cél, hogy a külföldről hazautalt jövedelem megközelítse az országból kiutalt jövedelmet, és a hazai KKV szektor elaprózódott szerkezete is a helyére billenjen. Az új üzletág részleteiről Katona Bence vezérigazgatóval és Mikesy Álmos vezérigazgató-helyettessel beszélgettünk, melynek során azt is megtudtuk, hogy milyen tulajdonostárs lesz egy kkv-ban a Hiventures, és valójában mekkora volumenű forrást képes átmozgatni az új tőkealap a piacon.
A Hiventures - Portfolio október 17-i konferenciáján személyesen lehet megismerkedni a KKVPRO üzletág szakértőivel. Részletek: Hiventures - Portfolio KKV Tőkefinanszírozás 2019 INFÓJELENTKEZÉS Mitől különleges a most bejelentett finanszírozási forma? Katona Bence: A KKVPRO tőkefinanszírozási...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 543 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái