Előfizetői tartalom

Szoros versenyben vezet Tarlós Karácsony előtt

A Publicus Intézet kedden közölte az új közvélemény-kutatását a főpolgármester-jelöltek támogatottságáról, amiben csupán 3 százalékpont különbség van a  jelenlegi főpolgármester Tarlós István és az ellenzéki kihívó Karácsony Gergely között. A felmérése eredménye hasonló, mint a Nézőpont Intézet közvélemény-kutatása, ami szintén kis különbséggel Tarlóst mérte erősebbnek a két vezető jelölt közül. A két másik jelölt közül Puzsér Róbert támogatottsága nagyon alacsony, Berki Krisztiáné alig kimutatható.

A Publicus Intézet ma kihozott közvélemény-kutatása 37%-os támogatottságot mér Tarlós Istvánnak, a FIDESZ-KDNP jelöltjének, a jelenleg is regnáló főpolgármesternek. Őt követi a zuglói polgármester, az összellenzéki jelölt, Karácsony Gergely, aki csupán 3 százalékponttal elmaradva, 34%-kal követi Tarlóst. A kutatásból kiderül, hogy Puzsér Róbert, az ÁCE jelöltje...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés