Előfizetői tartalom

Megjött a magyarok esze – egyre többen gondolnak a jövőjükre

Portfolio
Tovább nőtt az önkéntes nyugdíjpénztárakkal megtakarítók vagyona az idén és a kasszák továbbra is egyértelműen az egyik legjobb megoldást nyújtják az öngondoskodási piacon mind az anyagilag stabil időskorra spóroló, mind az egészségük megőrzésére törekvő emberek számára. Emellett is lenne azonban további tér növekedésre, sőt konkrét elképzelések is léteznek, melyek a pénztárak és a takarékoskodási piac jövőjét megalapoznák - többek között ezekről a témákról beszélt a Portfóliónak dr. Kravalik Gábor, az Önkéntes Pénztárak Országos Szövetségének (Pénztárszövetség, ÖPOSZ) elnöke, aki kitért a két oldalról igénybe vehető adókedvezményre, valamint arra is, hogy a Pénztárszövetség milyen lényeges lépésekkel igyekszik a pénzügyi tudatosságot erősíteni.

Öngondoskodás 2019 Kravalik Gábor, a Pénztárszövetség elnöke a Portfolio október 1-jei Öngondoskodás konferenciáján bővebben is beszél arról, mit kellene tenni ahhoz, hogy újra népszerűek legyenek a nyugdíjcélú megtakarítások a magyarok körében. Gyere el te is! Információ és jelentkezés Az elmúlt...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés