Előfizetői tartalom

Karácsony Gergely kiterítette lapjait - Itt vannak a legfontosabb ígéretek

Portfolio
Karácsony Gergely, Budapest új főpolgármestere sajtótájékoztatón jelentette be, hogy milyen intézkedésekkel kezdi meg munkáját a fővárosi közgyűlésben. Karácsony többek közt zöld és szabad Budapestet szeretne, átláthatósági csomagot vezet be, és Budapest legértékesebb telkét nem fogják parkolóként használni. Ingyenek közösségi közlekedést biztosítana a fiataloknak, valamint az álláskeresők is térítés nélkül használhatnák a BKV-t. Az új főpolgármester nem szeretne több stadiont, hanem zöld területeket fog biztosítani.
A fővárosi önkormányzat alakuló ülésére a következő napirenddel készül Karácsony Gergely: Elkezdi megvalósítani zöld és szabad Budapest programját, Átláthatósági csomagot vezet be, az antikorrupciós civil szervezetek ajánlása alapján valósítja meg ezt a rendeletet, Zöld csomagot indít el, hogy Budapest csatlakozzon azokhoz a zöld nagyvárosokhoz, ahol bevezették...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 543 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái