Előfizetői tartalom

Ebből a játék-kártyából Bentleyt is vehetnél

Portfolio
Hozzávetőleg 58,5 millió forintnak megfelelő összegért adták el a világ legértékesebb kártyáját, egy Pokemon-kártyát- írja a IGN. A 195 ezer dolláron záruló  licit megdöntötte az eddigi 166 ezer dolláros rekordot, amit még egy Magic: The Gathering játék gyűjteményéből származó kártyáért fizettek. A mostani "Pikachu Illustrator" kártya értékét az magyarázza, hogy a kártyát 21 éve rajzolta meg az ikonikus Atsuko Nishida és csupán 39 darab készült belőle.

Pikachu tagadhatatlanul a világ egyik legismertebb meseszereplője, és a Pokemon világában is a legismertebb, így nem meglepő, hogy rekordot is egy egyedi kiadású "Pikachu Illustrator" kártya nyerte el. Az sem meglepő, hogy pont ez a kártya nyerte el a rekordot, hiszen 2013-ban már egy ilyen kártyát eladtak 100 ezer dollárért. Az idő múlásával a kártya értéke pedig jelentősen...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés