Előfizetői tartalom

Radikálisan csökkent az egészségtelen élelmiszerek mennyisége Magyarországon

MTI
Radikálisan csökkent az egészségtelen élelmiszerek mennyisége az Emberi Erőforrások Minisztériuma által kiadott közlemény szerint.

Az OGYÉI által végzett első elemzés kimutatta, hogy az egységes szabályozásnak köszönhetően drasztikusan, 20%-ról 2%-ra csökkent a magas transzzsírsav-tartalmú élelmiszerek száma, és ezzel párhuzamosan a lakosság becsült TFA-bevitele is. Az idén befejeződött második hatásvizsgálat pedig megállapította, hogy az 57 vizsgált termék - egy kivétellel - a rendeleti határértékeknek...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 854 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái