Előfizetői tartalom

Letaszították Magyarországot Európa trónjáról

Portfolio
A harmadik negyedévben sem lett Európa növekedési bajnoka a magyar gazdaság miután a pénteken megjelent adat szerint az ír GDP-bővülés letaszított a trónról. Persze sportnyelven szólva „az ezüst is szépen csillog”, ez nem vesz el abból, hogy a magyar gazdaság a kontinens egyik leggyorsabb növekedési ütemét tudja felmutatni.

November közepén tette közzé a harmadik negyedéves előzetes növekedési adatokat az Eurostat, akkor úgy tűnt, hogy 4,8 százalékos növekedésével Magyarország áll az első helyen. Azonban a Portfolio már akkor figyelmeztetett arra, hogy néhány ország adata még nem ismert, ami majd átrajzolhatja a képet, Sőt, a korábbi negyedévek adatai alapján azt is sejtettük, hogy elsősorban...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés