Előfizetői tartalom

Megérkezett a bizonyíték: év végi pénzköltésbe kezdett a kormány

Portfolio
Ahogyan azt a Portfolio már korábban előrevetítette: az év utolsó napjaiban, a hosszú ünnepi időszak alatt valóságos pénzszórásba kezdett a kormány. Összesítésünk szerint a december 23-i és 27-i közlönyökben megjelent kormányhatározatokkal több mint 160 milliárd forintot költött el még az idei költségvetés terhére. És könnyen lehet, hogy ezzel még nincs vége az év végi költekezésnek.

Fontos kormánydöntések jelentek meg az elmúlt napok közlönyeiben, ezekből ugyanis kiderült: valóban jól állt a 2019-es költségvetés, van ugyanis mozgástér az év végi költekezésre. Ahogyan az lenni szokott, jutott plusz pénz határon túli célokra, valamint az egyházaknak, de többlettámogatást kaptak különböző egyesületek, szövetségek és klubok is. A december 27-i közlönyben...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés