FONTOS Európa legrosszabb rémálma válhat valóra Donald Trumppal – Tényleg Kamala Harris maradt a kontinens utolsó reménysége?
 
Előfizetői tartalom

Itt a lista, mennyit kaszálhatsz Orbán Viktor új tervével

Ha megvalósul Orbán Viktor csütörtökön bejelentett terve, és a háromgyerekes anyák szja-mentességet kapnak életük végéig, az azt jelenti, hogy bármit is dolgoznak, többmilliós adómegtakarítást élvezhetnek. De nagyon nem mindegy, hogy mekkora keresettel rendelkezik, melyik szektorban dolgozik az anya: egy teljes munkaidős közmunkás anyánál például a pénzügyi szektorban dolgozó anyák 8-szor több adómegtakarítást kaphatnak.

Orbán Viktor arról beszélt a legutóbbi kormányinfón, hogy a kormány a háromgyermekes anyáknak életük végéig szja-mentességet adna, megemlítve azt is, hogy jelenleg Varga Mihály pénzügyminiszterrel egyeztet a tervről. Ha bevezetnék az új adókönnyítést, az a különböző keresettel rendelkező, más-más szektorban dolgozó anyáknak más és más adómegtakarítást eredményezne....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés