Előfizetői tartalom

Most tényleg kibékül Trump a kínaiakkal?

Szerda reggel írhatja alá Donald Trump és egy magas rangú kínai delegáció Washingtonban a kereskedelmi háború első fejezetét lezáró megállapodást. A békekötésre régóta várunk, hetek óta az ezzel kapcsolatos várakozások hajtják felfelé a piacokat. De mit ír alá pontosan az amerikai elnök? Ezzel tényleg fellélegezhetünk az elmúlt évek háborús feszültsége után?

Szerdán jöhet végre az áttörés Donald Trump amerikai elnök hónapok óta arról beszél, hogy küszöbön a kereskedelmi háború első fejezetének lezárása. Eredetileg már novemberben alá akarták írni az erről szóló megállapodást, de később az decemberre, majd januárra csúszott. Ha minden igaz, akkor most szerdán már tényleg sor kerülhet az ünnepélyes aláírásra, legalábbis...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés