Előfizetői tartalom

Őrületes számokat tett közzé a győri Audi: soha nem gyártottak még ennyi autót Magyarországon

Portfolio
Az Audi Hungaria a számos kihívás ellenére kiemelkedő termelési eredménnyel zárta a 2019-es évet. A Q3 és a Q3 Sportback népszerűségének köszönhetően Győrben több jármű gördült le a gyártószalagról, mint korábban bármikor. Közben a motorgyártás is nagy lendülettel folyt, a belsőégésű motorok mellett a sorozatgyártás megkezdése után egy évvel már több mint 90 000 e-motort állítottak elő a hazai üzemben.

Portfolio-MAGE Járműipar 2020 Érdekli, hogy mi a véleménye a szakembereknek a globális és a magyar járműipar legnagyobb kihívásairól és az azokra adható legjobb válaszokról, megoldásokról? Jelentkezzen még ma a Járműipar 2020 konferenciára, extra early bird áron! Információ és jelentkezés Tavaly...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés