Előfizetői tartalom

Hogyan muzsikált a magyar gazdaság az év végén? Lassan összeáll a kép

Portfolio
Ugyan a negyedik negyedéves GDP-adatokra még várnunk kell, de a héten további fontos statisztikák jönnek azzal kapcsolatban, milyen teljesítményt produkált Magyarország 2019 végén, hiszen a kiskereskedelem és az ipar számai is napvilágra kerülnek. Közben Brüsszelből jön a friss előrejelzés, Kínában pedig akár a koronavírus első gazdasági jeleit is bejelenthetik.

Itthon rögtön mozgalmasan indul a hét, hiszen az MNB hétfő reggel teszi közzé a szokásos havi adatokat a hitelintézetek mérlegéről, valamint a hitelpiacról. A befektetők azonban ennél jobban figyelhetnek a januári feldolgozóipari beszerzési menedzserindexre, illetve a nap második felében a jegybank devizaswap-tenderére. Utóbbi különösen azért lehet fontos, mert a legutóbbi...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés