Előfizetői tartalom

Megszólalt a koronavírusról a kínai elnök: kritikus ponthoz érkeztünk

MTI
Hszi Csin-ping kínai elnök szerdán fokozottabb igazságügyi erőfeszítéseket sürgetett a tüdőgyulladást okozó új koronavírus-fertőzés megelőzésére és leküzdésére. Kijelentette: a betegség elleni küzdelem törvényi alapjainak megerősítéséhez törvényhozási, végrehajtási, igazságszolgáltatási és jogkövetési erőfeszítések szükségesek.

Hszi, aki a Kínai Kommunista Párt Központi Bizottságának főtitkára is, a testület átfogó jogi kormányzással foglalkozó szakbizottságának ülésén beszélt. Hangsúlyozta, hogy a fertőzés elleni küzdelem kritikus ponthoz érkezett, s kiemelte a munka törvényes, tudományos és rendezett módon történő elvégzésének fontosságát. A kínai elnök kemény fellépést szorgalmazott...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés