Előfizetői tartalom

Azonnali nyugdíj- és béremelést követelnek a magyar árrobbanás miatt

Portfolio
Béremelési korrekciót, legalább 1,2 százalékos visszamenőleges nyugdíjkiegészítést, a nemek közötti béregyenlőtlenség megszüntetését, valamint a közszolgáltatók számára mielőbbi bérajánlatot követel a Magyar Szakszervezeti Szövetség. A MASZSZ ezt a KSH inflációadatai és a GDP-növekedés alapján nemcsak indokoltnak tartja, de el is várja. A szövetség a VKF összehívását szorgalmazza.

A MASZSZ is örömmel üdvözli, hogy a „magyar gazdaság Európa élmezőnyében van”, s a GDP a vártnál jobban, 4,9 százalékkal növekedett, hiszen ezek alapján teljesen egyértelmű kell legyen, hogy a „haszonból” a munkavállalók is részesüljenek – írja közleményében a mintegy 120 ezer tagot képviselő szövetség. A MASZSZ elnöke, Kordás László emlékeztet: a kormány...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés