Előfizetői tartalom

Hivatalosan is elismerték: sokkal több magyar él az Egyesült Királyságban, mint eddig hittük

Januárban mérföldkőhöz érkezett a Brexit miatt tartós letelepedési engedélyért folyamodó magyarok száma: több mint 9000 új regisztrációval átlépte a 88 ezret, vagyis már többen kértek engedélyt, mint ahányan a brit statisztikai hivatal szerint az országban élnek. És a regisztrációra még van majdnem másfél évük, vagyis a ténylegesen az országban élők száma akár többszöröse is lehet a hivatalos statisztikának.

Januárban megint megrohanták a magyarok a regisztrációs pontokat Az év első hónapjában 9100 magyar kért tartós letelepedési engedélyt az Egyesült Királyságban, ez több mint duplája volt a novemberi és a decemberi számnak – derült ki a brit belügyminisztérium (Home Office) friss adatából. A mostani egyébként a negyedik legmagasabb havi regisztrációs szám volt a folyamat...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés