Előfizetői tartalom

Keményen egymásnak estek Trump potenciális kihívói

MTI
|
Portfolio
Össztűz alá vették a demokrata előválasztási vitába tegnap bekapcsolódó Michael Bloomberget. A New York-i expolgármestert korábbi botrányaival támadták a riválisai, illetve nagy összegű kampányköltéseit is a szemére vetették. A milliárdos azonban még így is jól jöhetett ki a vitából, főleg annak tudatában, hogy az azonos potenciális szavazóbázissal rendelkező Joe Biden meglehetősen súlytalan volt. Érdekesség, hogy a demokrata előválasztásnak talán minden eddiginél nagyobb tétje van, a piacok ehhez képest eddig nem tulajdonítottak nagy jelentőséget neki.

New York korábbi polgármestere, a 63 milliárd dolláros vagyonnal rendelkező Michael Bloomberg tegnap vett részt először a demokrata elnökjelöltek vitáján Las Vegasban. A milliárdos népszerűsége töretlenül nő, ami jórészt annak tudható be, hogy kampányában eddig 400 millió dollárt költött el. Az előválasztásokon egyébként eddig szintén nem vett részt, először majd...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés