Előfizetői tartalom

Ez az igazi álommunka, ami már 150 ezer magyarnak sikerült

Portfolio
Közel 150 ezer magyar dolgozott távmunkában 2018-ban a KSH most publikált tanulmánya szerint. Az otthoni munkavégzés jellemzően szellemi foglalkoztatás esetén lehetséges, leginkább a 35-40 évesekre jellemző, és ami sokaknak csábító lehet: nagyrészt nem a munkaidőt, hanem az eredményt figyelik a munkáltatók. A legkönnyebben azok érhetik el a munkáltatójuknál, hogy otthon dolgozzanak, akik magasan képzettek. Sőt, a „home office” lehetősége a munkahelyen csökkenti a szabadságként kivett vagy betegállományban töltött napok számát. Budapest után Nyugat-Dunántúlon a legnagyobb a távmunkások aránya.

ELMARAD - Portfolio HR Revolution 2020 Erről a témáról is szó lesz a Portfolio HR Revolution 2020 konferenciáján! Információ és jelentkezés Az alkalmazottak kevesebb mint 4%-a dolgozott távmunkában 2018 első negyedévében, ami 144 ezer foglalkoztatottat jelentett. Otthonról elsősorban a szellemi foglalkozásúak...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés