Előfizetői tartalom

Zsiday: a koronavírus hirtelen halált hozhat a gazdaságban

Portfolio
Jön a globális recesszió? – teszi fel a kérdést Zsiday Viktor, befektető, aki szerint ez egyre valószínűbb. Habár már egy hónapja is látszott, hogy a koronavírus hosszú lappangási ideje és lappangásban való fertőzése miatt nagyon nehezen megállítható, akkor még volt remény arra, hogy talán bent lehet tartani Kínában. Szerinte a jelenlegi szituáció egy igazi fekete hattyú, egy gazdasági hirtelen halál.

Zsiday szerint még mindig lehet reménykedni, de az újabb gócpontok miatt egyre valószínűbb, hogy globális járvánnyá válik ez a nagyon virulens fertőzés. Iránban a halottak számából következően valószínűleg több ezer fertőzött lehet, és nem tudni, hogy a Közel-Keleten miként állítják meg a fertőzéseket, miközben Olaszországban és Dél-Korában is gyorsan nő a fertőzöttek...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés