Előfizetői tartalom

A válság óta nem látott világot hozhat el a koronavírus

Portfolio
A 2008-ban kezdődött gazdasági válság óta a legnagyobb kockázatot jelenti a világgazdaság számára a jelenlegi koronavírus-járvány – derül ki az OECD friss előrejelzéséből. A szervezet szakemberei szerint fennáll a veszélye, hogy egyre több helyen sérül majd a szabad mozgás, ami a termelés lassulásához és a fogyasztói bizalom visszaeséséhez vezethet.

Bajok lesznek még a koronavírusból A Kínából induló koronavírus-járvány az emberek egészségét veszélyezteti, illetve komoly gazdasági károkat is okozhat – írja hétfőn megjelent prognózisában a Gazdasági Együttműködési és Fejlesztési Szervezet (OECD).  Az egészségügyi kockázatok mellett komoly kockázat lehet, hogy egyre több országban korlátozhatják az emberek...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés