Előfizetői tartalom

Megjelent a koronavírus Magyarországon – Így kerülheted el a megbetegedést!

Portfolio
Orbán Viktor miniszterelnök jelentette be, hogy két iráni koronavírusos beteget diagnosztizáltak Magyarországon. Később magyar megbetegedést is diagnosztizáltak. Most részletesen bemutatjuk, hogy milyen intézkedéseket kell tenni ahhoz, hogy nagy eséllyel kerüljük el a koronavírus-fertőzést. Válaszolunk a koronavírus terjedésével kapcsolatos legfontosabb kérdésekre, és azt is bemutatjuk, hogy kinek mennyire kell tartania a fertőzéstől. Ez a cikk sokat segíthet a felkészülésben egy esetleges megbetegedésekkel terhelt időszakra.

Mit kell tenned, ha valamit nem tudsz? Először is, a legfontosabb, hogy amennyiben megbízható forrásból nem találsz választ a kérdéseidre, hívd az információs vonalat. A Nemzeti Népegészségügyi Központ ingyenesen hívható zöldszámokat hozott létre a koronavírussal kapcsolatos lakossági megkeresések gyors és szakszerű megválaszolása érdekében. A 06 80 277455 és a 06...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 543 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái