Előfizetői tartalom

Koronavírus: ez már a szintlépés, érkeznek a magyar és összeurópai válaszok

Portfolio
|
MTI
Bezárt iskolák idehaza, még keményebb korlátozó intézkedések szerte a világban - ez a hétvégi események eredménye. A koronavírus terjedése nem lassul a fejlett világban, ezért egyre erőteljesebb lépésekkel próbálják a hatóságok új pályára terelni a járványt. A gazdasági hatások egyre nyilvánvalóbbak, a cégek szenvednek, teljes iparágak kerültek komoly veszélybe. A Fed egy héten belül nullára vágta az amerikai kamatszintet. Híreink percről percre.

2020. március 17. 01:32 Megosztás Trump már tudja, mikor lesz vége Az új típusú koronavírus járványa várhatóan július végéig, augusztusig eltart - jelentette ki Donald Trump amerikai elnök hétfőn délután a Fehér Házban a vírusellenes küzdelmet...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés