Előfizetői tartalom

A szemünk láttára írja át egy teljes magyar ágazat életét a koronavírus

A koronavírus okozta új helyzet és a kormányzati döntések alapvetően befolyásolják rövid távon a magánegészségügyi szolgáltatók hétköznapjait, ezért piaci körképünkben megkérdeztük a legnagyobb hazai privátszolgáltatókat, hogyan reagáltak ebben a környezetben, mit tapasztalnak az ügyfelek részéről és mennyiben írja át üzleti terveiket a járvány terjedése. Ami egyértelmű: a működést átírja a mostani helyzet, a beruházási döntéseket nem feltétlenül, és logikus megoldás a távkonzultáció bevezetése, alkalmazásának bővítése. Nagyon úgy tűnik, hogy a kényszerhelyzet felgyorsította az online megoldások és a technológiai újítások alkalmazását. Különösen érdekes volt számomra, hogy a privát intézmények vezetői és tulajdonosai mennyire közlékenyek voltak egy ilyen érzékeny helyzetben, főleg annak fényében, hogy ezúttal borúlátó jövőképüket kellett a szélés nyilvánossággal megosztaniuk.

Csoportos megbetegedések jelentek meg Magyarországon a koronavírus miatt. A kormány a járványügyi helyzetnek megfelelően alakítja át az állami egészségügyi ellátórendszert, sorban jelöli ki a járványkórházakat és karanténkórházakat, minden egészségügyi dolgozónak készenlétben kell állnia, megváltoztatták az ellátások rendjét, a tervezhető és halasztható beavatkozásokat...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés