Előfizetői tartalom

Koronavírus: mit csinál a magyar magánkórház, ahol évente 1300 gyerek születik?

A koronavírus-járvány olyan erővel csapott le nemcsak az egészségünkre, hanem a gazdaságunkra is, hogy alapvetően írja át egyes ágazatok, vállalatok terveit. A magánegészségügyi szolgáltatók körében korábban készített körképünkből kiderült, milyen válaszokat adtak a cégek az új helyzetre, most pedig Fábián Lajos, a Róbert Magánkórházat is tulajdonló Tritonlife igazgatóságának elnöke válaszolt ezzel kapcsolatos kérdéseinkre.

A koronavírus-járvány magánegészségügyi szektorra gyakorolt hatásáról itt írtunk körképünkben: Kapcsolódó cikkünk 2020. 03. 18. A szemünk láttára írja át egy teljes magyar ágazat életét a koronavírus Ebbe a körképbe illeszkednek a Tritonlife igazgatóságának elnökének válaszai. Fábián Lajos arra a kérdésünkre, hogy mit okoz a járvány okozta készültség...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés