Előfizetői tartalom

Magyarok százezrei maradnak munka nélkül - mutatjuk, mit kell most tenniük

Portfolio
Rengetegen veszítették el az állásukat a koronavírus-járvány kitörése miatt, és várhatóan még nagyon sokan fogják. Gulyás Gergely, Miniszterelnökséget vezető miniszter néhány nappal ezelőtt arról beszélt, hogy "sok százezres" munkanélküliséggel számol a kormányzat. Sokak számára most az egyetlen bevételi forrás az álláskeresési járadék lesz. Mutatjuk, mi a teendő, ha igényelni szeretnéd a juttatást.

Gulyás Gergely, Miniszterelnökséget vezető miniszter néhány nappal ezelőtt arról beszélt, hogy "sok százezres" munkanélküliséggel számol a kormányzat. Az elmúlt héten több gyár és bizonyos szolgáltatások is leálltak, ennek eredményeként pedig már most sokan vannak, akiknek veszélybe került a megélhetése a járvány miatt, a számuk pedig a jövőben várhatóan nőni is...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés