Előfizetői tartalom

Végre jó híreket tudunk mondani a koronavírus terjedéséről

Portfolio
A koronavírus-járvány vasárnapi adatai adnak némi reményt, hogy csillapodik a terjedés üteme. Az eddigi gyorsuló trend ugyanis Európa több nagy országában egyenletes növekedéssé "szelídült". Természetesen trendváltásról még korai lenne beszélni, de a számok óvatos bizakodásra adhatnak okot, hogy a korlátozó lépések és a lakossági óvatosság lassan meghozzák az eredményeket.

A három fertőzési góc közül Dél-Korea már hosszabb ideje nagyon kedvező képet mutat, mert bár napi száz körüli új esetet regisztrálnak ugyan a hatóságok, az egyenletes növekedés kifejezetten visszafogott az összes esetszámhoz viszonyítva. Egyenletes növekedésre váltott az iráni betegszám is, ám szinte biztosra vehető, hogy itt sokkal súlyosabb a helyzet - valószínűleg...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés