Előfizetői tartalom

Ma megint vitázik a magyar parlament a koronavírus elleni védekezés törvényjavaslatáról

MTI
Az Országgyűlés ma sürgős eljárásban tárgyal a kormány koronavírus elleni védekezésről szóló törvényjavaslatáról, miután az ellenzék hétfőn nem járult hozzá annak házszabálytól eltérő elfogadásához, mivel az indítványban nem volt meghatározva a veszélyhelyzet határideje. A sürgősségi eljárással tárgyalás azt jelenti, hogy a javaslatot a parlament legkorábban mától öt nap múlva fogadhatja el.

A parlament aktuális ülésének zárónapja reggel 9 órakor napirend előtti felszólalásokkal kezdődik, majd az emberi erőforrások miniszterének fővárosi színházak foglalkoztatási szabályait érintő törvénymódosításáról tárgyalnak kivételes eljárásban. A Ház ezt követő határozathozatalai során el is fogadhatja a jogszabály-változtatást, emellett nemzeti emlékhellyé...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés