Előfizetői tartalom

Gulyás Gergely: június-júliusban tetőzhet a koronavírus-járvány Magyarországon

Portfolio
A mai kormányinfón Gulyás Gergely elmondta, hogy jelenlegi ismereteink szerint június-júliusban tetőzhet  a járvány, de a becslések nagyon eltérőek, így a dátum nem számonkérhető. A sajtótájékoztatón elmondta, hogy nincs napirenden az álláskeresési járadék időtartamának meghosszabbítása, mert a kormány célja, hogy 3 hónap múlva mindenkinek legyen munkája. Elmondta azt is, hogy bíznak az MNB GDP-előrejelzésében, de a 2%-os növekedés egyelőre álomnak tűnik nekünk. Megtudtuk, hogy a járulékkedvezményt a héten újabb vállalatokra terjesztik ki. A magyar halálozásról elmondta, hogy minden beteg egyéb krónikus betegségben szenvedett.

2020. március 26. 11:06 Mikor várható a tetőzés a kutatócsoport szerint? Gulyás azt mondta a kérdésre válaszul, hogy reméli, a magyar virológusok és matematikusok segítségével meghatározható a vírus tetőpontja, de nagyon sok a bizonytalanság, és rengeteg eltérő becslés van....

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 854 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái