Előfizetői tartalom

Valódi "apokalipszis", ami a légitársaságoknál történik - Ki fogja ezt túlélni?

Súlyos helyzetben van a világ légiközlekedése a koronavírus-járvány miatt. Az iparág berkein belül már valódi apokalipszisről beszélnek, és várhatóan néhány vállalatnak az is lesz, nincs rá garancia, hogy mindegyik légitársaság túl fogja élni. Még mindig nagyon sok a hatékonytalanul működő cég a szektorban, az eladósodottság jelentős, a készpénztartalékok alacsonyak és idén globális szinten az utasbevételek közel fele eltűnhet.

IATA: ez most valódi apokalipszis Példa nélküli globális leállásokat eredményezett a koronavírus-járvány a világban. A világ több országába már be sem engedik azokat, akik nem helyi állampolgárok, jónéhány légitársaság gyakorlatilag leállt, már csak minimális járatot üzemeltet és annyi használaton kívüli gép parkol a földön, hogy már a kifutópályákra és...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés