Előfizetői tartalom

Világszerte egyre tovább tartanak a szigorító intézkedések a koronavírus miatt

MTI
|
Portfolio
Már egyértelműen a fejlett világ számít a koronavírus epicentrumának: az Egyesült Államokban regisztrálták eddig a legtöbb megbetegedést, Kínát pedig már Olaszország és Spanyolország is megelőzte. Az országok sorra jelentik be a szigorításokat, illetve azok meghosszabbításait és a gazdaságvédelmi csomagokat. Magyarországon a mai napon eflogadták a rendeleti kormányzást. Biztató, hogy azért már vannak jó jelek is - Nyugat-Európában például csökkenés látható a napi esetszámokban.

2020. március 31. 00:15 Megosztás 8 óra alatt rendeleti kormányzás: a kormánypártok megszavazták, Áder János aláírta, éjfél előtt kihi A várakozásoknak megfelelően a március 30-i Magyar Közlönyben megjelent a 2020. évi XII. törvény a koronavírus...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés