Előfizetői tartalom

Hetes cikk szerinti eljárás indulhat Magyarországgal szemben, jöhet a vészforgatókönyv is

Portfolio
A hetes cikk szerinti eljárást indíttatna Magyarországgal szemben az Európai Parlament képviselőcsoportjainak többsége az Európai Bizottsággal – számolt be az Eurologus. Az Európai Parlament közleménye szerint a közegészségügyi válságra és a hosszú távú uniós költségvetés ebből fakadó késésére való tekintettel a képviselők ismét kérik a 2021-re vonatkozó vészforgatókönyv sürgős beterjesztését.

Az Európai Parlament közleménye szerint A költségvetési vészforgatókönyvnek foglalkoznia kell a COVID-19 járvány következményeivel A képviselők üdvözlik a Bizottság elnökének bejelentését a 2020 utáni büdzsére vonatkozó javaslat frissítéséről, és a jelenleginél ambíciózusabb terveket várnak Az uniós költségvetés legyen a közegészségügyi, gazdasági...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés