Előfizetői tartalom

Koronavírus: lemond áprilisi fizetése nagy részéről a budapesti reptér vezetése

Portfolio
Létrehoz egy alapítványt a budapesti repülőteret üzemeltető Budapest Airport azon jelenlegi és volt munkavállalói megsegítésére, akiknek a koronavírus-járvány miatt veszélybe került a megélhetése, vagy az egészsége. Az alapítványba elsőként a Budapest Airtport vezetősége tesz pénzt, a cég minden felsővezetője felajánlotta április fizetése nagy részét a célra.

A legfrissebb adatok és előrejelzések szerint Európa légiközlekedését sújtja a legkomolyabban a koronavírus-járvány. A kontinens légiközlekedési kapacitásainak 90 százalékát is átmenetileg elveszítheti, az európai repülőterek 14 milliárd eurós bevételkieséssel számolnak. A jelenlegi válság a budapesti repülőteret is drasztikus mértékben érinti. Összehasonlításképp:...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés