Előfizetői tartalom

Koronavírus: egy újfajta tesztelés is indulhat, a már gyógyult betegeket keresnék

Portfolio
Egy újfajta koronavírus-teszt piacra dobását jelentette be ma az amerikai Abbott Laboratories. A vérteszt különlegessége, hogy az antitesteket mutatja meg, így nem csak a folyamatban lévő fertőzéseknél használható, hanem arra is, hogy kiderüljön, ha valaki már átesett a fertőzésen. Ez pedig kulcsfontosságú a vírus megértéséhez és ahhoz, hogy tudjuk, meddig ad immunitást a fertőzés.

Újabb tesztet tesz elérhetővé az amerikai Abbott Laboratories – jelentette be a vállalat. A héten 1 millió darabot ad át az új tesztből amerikai vásárlóknak, a hónap végéig 4 millió darabot biztosít belőle, júniusra pedig 20 millió ember letesztelésére lesz lehetőség a tervek szerint. Az Abbott eddig kétfajta tesztre kapott engedélyt az amerikai hatóságoktól a koronavírus...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés