Előfizetői tartalom

Olyat látunk most, amit 2001. szeptember 11 óta nem - Ez egy jelzés a tőzsdéknek?

Portfolio
Bár a részvénypiacok feljebb mozdultak a márciusi mélypontokról, a profi befektetők pesszimizmusa még mindig extrém szinteken van a koronavírus miatt – derül ki a Bank of America legfrissebb alapkezelői felméréséből. Ez jellemzően vételi jelzés szokott lenni a BofA stratégái szemében, de most még óvatosságra intenek. A készpénz mellett amerikai államkötvényeket, dollárt, a részvények közül pedig techpapírokat és növekedési részvényeket tartanak a legnagyobb mértékben a BofA által megkérdezett alapkezelők.

A Bank of America rendszeresen publikálja globális alapkezelői felmérését, legutóbb április 1 és április 7 között kérdezte meg az alapkezelőket. Ezúttal 183 alapkezelő válaszolt a friss felmérésre, akik összesen 545 milliárd dollárnyi vagyont kezelnek világszerte. Az eredmények azt mutatják, hogy a befektetők körében extrém pesszimizmus uralkodik és a kockázatkerülés...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 854 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái