Előfizetői tartalom

Demokrata ellenfele szerint Trump szabotálni akarja az elnökválasztást a koronavírusra hivatkozva

Portfolio
Joe Biden volt demokrata alelnök, jelenlegi elnökjelölt arra hívta fel a figyelmet, hogy a Trump-kabinet a levélben szavazás lehetőségének elutasításával és a posta alulfinanszírozásával olyan helyzetet akar teremteni, hogy a novemberi elnökválasztást ne lehessen biztosan megtartani. Biden szerint Trump el akarja halasztani a választást.

A volt amerikai alelnök, Donald Trump demokrata kihívója szerint az elnök megpróbálja majd elhalasztani a novemberben tartandó elnökválasztást – írja a CNN. Biden szerint Trump előáll majd valamilyen indokkal, hogy miért is lenne racionális elhalasztani a megmérettetést. A demokrata elnökjelölt véleménye szerint az elnökválasztást nem szabad elhalasztani. Az elnöknek jogkörei...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés