Előfizetői tartalom

Koronavírus: még mindig nő a fertőzöttek száma, de egyre többen lazítanának a korlátozásokon

Portfolio
További országok lazítanak a korlátozó intézkedéseken, Belgium bejelentette, hogy május közepétől fokozatosan újranyitja a boltokat és az iskolákat, Donald Trump pedig arról beszélt, hogy az ország kezd munkába állni, miközben aláírta a 484 milliárd dolláros mentőcsomagot péntek este. Pedig a fertőzöttek száma tovább növekszik, szombat este már több mint 2,8 millióról tudunk világszerte és Brazíliában új gócpont kialakulása látszik.

2020. április 25. 21:50 Megosztás Naponta fognak közel annyit tesztelni New Yorkban, mint eddig összesen Magyarországon Andrew Coumo New York-i polgármester vasárnap bejelentette, széles körű tömeges tesztelésbe kezdenek, naponta 40 ezer tesztet végeznek...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés