Előfizetői tartalom

Nem csúszik a Suzuki-gyár újraindítása - Napi 400 autó készülhet Esztergomban

Portfolio
A korábbi terveknek megfelelően újraindul a termelés április 29-én az esztergomi Suzuki-gyárban – írta a vállalat megkeresésünkre. Továbbá jelezték, hogy partnereik és beszállítóik is mind felkészültek a gyártás újraindulására, amelynek köszönhetően az első időszakban, egyműszakos munkarendben körülbelül 400 darab autó készülhet el naponta.

A Népszava vasárnap este írt arról, hogy László Zoltántól, a Vasas Szakszervezeti Szövetség alelnöke szerint az esztergomi Suzuki-gyár termelése április 29-e helyett csak május 4-én indulhat újra. A hírrel kapcsolatban megkerestük a vállalatot is, amely hivatalos válaszában kijelentette: A Népszava meg nem erősített hírével ellentétben, az április 22-én kiadott hivatalos...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés