Előfizetői tartalom

Szépen lassan kinyit az ország, több enyhítő lépés és óvintézkedés jön a vidéki nagyvárosokban

MTI
Több nagyvárosban újabb óvodákat nyitnak meg a gyerekek felügyeletére, országszerte a koronavírus-fertőzés ellen védő maszkokat osztanak, időseken, rászorulókon segítenek az önkormányzatok. Az óvodák iránti megemelkedett igény azt jelzi, egyre több gyerek felügyeletére van szükség, vagyis egyre többen térhetnek vissza a munka világába.

Székesfehérváron az egyre növekvő igények miatt hétfőtől újabb ügyeletes óvodát nyitottak ki. Az önkormányzat tájékoztatása szerint a Tolnai utcai óvoda mellett a Napsugár Óvoda is fogadja a gyerekeket a rendkívüli helyzetben, a bölcsődéknél egyelőre nincs változás. Debrecenben változik az óvodai ügyeletet ellátó intézmények köre: az eddigi öt kijelölt óvodát...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés