Előfizetői tartalom

Koronavírus Magyarországon: megérkezett az elmúlt napok legfontosabb bejelentése!

Portfolio
|
MTI
Az új koronavírusos esetek napi száma kissé 80 ezer fő felett stabilizálódott a világban, amiből közel 30 ezer esetszám az Egyesült Államokból jön, a második és harmadik legtöbb pedig Oroszországból és Brazíliából, amelyekben nagyon gyorsan terjed a fertőzés a 7 napos mozgóátlagok alapján. Közben a korábbi nagy európai gócpontok mindegyikében lassul a járvány terjedése, így nem véletlen, hogy előjött az olasz és francia kormány is a gazdaságok újranyitásának láthatóan nagyon óvatos, fokozatos tervével. Idehaza 78 új fertőzöttet azonosítottak koronavírussal, így összesített számuk 2727 főre nőtt, és közben 9 újabb halálozással kereken 300-ra nőtt az igazoltan koronavírusban elhunytak száma. Orbán Viktor pedig szerda esti Facebook-videójában jelentette be az élet újraindításának fokozatos menetrendjét.

2020. április 29. 23:09 Megosztás Franciaországban csökken a kórházi betegek száma A francia egészségügyi minisztérium szerda esti összesítése szerint Franciaországban 24 ezer fölé emelkedett a koronavírus-járvány halálos áldozatainak száma...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés