Előfizetői tartalom

Újraindítás koronavírus-járványban: itt vannak az új intézkedések

Portfolio
Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter délelőtt további részleteket árult el az élet május 4-i újraindításával kapcsolatban a koronavírus-járvány elleni küzdelem második szakaszában. Budapesten minden változatlanul marad, de vidéken például az üzletek időkorlátozás nélkül nyitva maradhatnak, az állatkertek és szabadtéri múzeumok is kinyithatnak. Országosan pedig május végéig még biztosan nem látogathatóak az iskolák. Augusztus 15-ig az 500 főnél nagyobb rendezvényeket nem lehet megtartani az egész országban. A magánegészségügyben a korlátozásokat fel fogják oldani, az állami egészségügyben ez 4 lépésben valósul meg.

2020. április 30. 11:18 Megosztás Gyakorlatilag eldőlt: se Sziget, se Balaton Sound nem lesz idén nyáron Gulyás Gergely miniszter a koronavírus-járvány miatt elrendelt korlátozásokhoz kapcsolódóan ma bejelentette, hogy Magyarországon augusztus 15-ig...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés